BornPavilion

Beleef iedere dag het ultieme vakantiegevoel.

Maak kennis met de Born Pavilion

De Born Pavilion is minimalistisch van design maar biedt voldoende ruimte en comfort. Door zijn authentieke vormgeving en uitstraling onderscheid de Born Pavilion zich van andere concepten. De Born Pavilion is uiterst geschikt als woon-, verblijfs- of werkruimte.

Interieur

Design & Uitstraling

De unieke vormgeving en het open karakter geven u het gevoel één te zijn met de omgeving. Born Pavilion biedt een optimaal comfort en heeft een minimalistische – luxe uitstraling. De Born Pavilion rust op betonnen poeren en kan in iedere omgeving geplaatst worden. Born Pavilion is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen.

popup image
Born Pavilion Studio
popup image
Born Pavilion Comfort
popup image
Born Pavilion Extended

Duurzaamheid

Born Pavilion is opgebouwd uit kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen, is demontabel en grotendeels recyclebaar. De slimme materiaalkeuze levert een hoge isolatiewaarde op en omdat er geen traditionele fundering noodzakelijk is wordt de ondergrond niet onnodig vervuilt.

popup image
popup image

Techniek

Born Pavilion is uitgerust met domotica en de flexibele zonnepanelen zijn geïntegreerd in het dak. De infraroodverwarming is verwerkt in het plafond en het tapwater wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp.

popup image
popup image
popup image
popup image