Born Pavilion

Binnenkort Verkijgbaar!

01. In het kort

Het ovale dak, dat is het kenmerk van de Born Pavilion! In diverse kleuren verkrijgbaar en ook nog eens onderhoudsvrij. De grote gebogen spanten zorgen voor een spectaculair interieur. Praktisch ingericht en naar wens compleet te maken met keuken, badkamer en slaapkamer.

02. Voor wie?

De Born Pavilion past van karakter erg goed bij diverse doelgroepen. Het is een verplaatsbare vrijstaande woning van 32m2 en voldoet aan het bouwbesluit voor tijdelijke bewoning. Daardoor is hij bewoonbaar voor 2 personen. De Born Pavilion is geschikt als Tiny House, Starterswoning, Vakantiehuis, Tijdelijke woning, Vergaderruimte, Mantelzorgwoning en nog veel meer!

03. Interesse?

Op dit moment zijn wij onze digitale brochure aan het verbeteren. Hierin staat alle informatie met betrekking tot de plattegronden, foto’s, specificaties en mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en ontvang de brochure in de mail zodra deze beschikbaar is!

powered by Typeform

04. De eerste

De eerste Born Pavilion wordt binnenkort geplaatst in Born (Limburg). Ook geïnteresseerd in de Born Pavilion?  Neem dan snel contact met ons op.

Update 07-2020: Na de bouwvakantie wordt er gestart met de bouw van de Born Pavilion!