Over ons

Achter de schermen bij Osveer

Jouw Partner in Mantelzorg- & Starterswoningen

Bij Osveer zijn we toegewijd aan het creëren van mantelzorgwoningen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een warme en huiselijke sfeer bieden. Met onze expertise in maatwerkontwerp en bouw leveren we oplossingen die aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten.

Lorem ipsum dolor sit orot alom amet, conse tetur adipiscing elit. Proin rutrum euismod off dolor ultricies aliq luam ekolor tolos alopma

"Osveer: Begrijpt Mantelzorg"

Bij Osveer begrijpen we de uitdagingen van mantelzorg. Als mensen die zelf betrokken zijn geweest bij deze zorg, streven we ernaar om mantelzorgwoningen te creëren die comfort en gemoedsrust bieden. Met onze expertise staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw situatie.

Lorem ipsum dolor sit orot alom amet, conse tetur adipiscing elit. Proin rutrum euismod off dolor ultricies aliq luam ekolor tolos alopma.
pexels-kampus-production-7551582

Innovatieve benadering

Ons team bij Osveer blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mantelzorg en woningontwerp, zodat we altijd de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Persoonlijke aandacht

Bij Osveer geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar onze klanten en passen onze diensten aan om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Community Engagement

We zijn actief betrokken bij onze lokale gemeenschap en werken samen met verschillende partners om bewustwording te creëren over mantelzorg en om ondersteuning te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Kwaliteit en betrokkenheid

Onze betrokkenheid bij Osveer eindigt niet na de oplevering van een woning. We streven naar voortdurende ondersteuning en klanttevredenheid, en blijven beschikbaar om onze klanten te helpen waar nodig.

Your Dream. Our Mission.

Thuisgevoel bij Osveer: Meer dan alleen Bouwen

Bij Osveer streven we naar meer dan alleen bouwen; we willen een gevoel van thuis creëren. We begrijpen dat een thuis niet alleen bestaat uit muren en dak, maar ook uit warmte, comfort en geborgenheid. Daarom zetten we ons in om elke ruimte zo te ontwerpen en in te richten dat het een plek wordt waar mensen zich echt thuis voelen. Of het nu gaat om het toevoegen van persoonlijke accenten, het creëren van een gastvrije atmosfeer of het luisteren naar de unieke behoeften van onze klanten, bij Osveer gaan we verder dan alleen het bouwen van een huis; we bouwen een thuis.

meet our amazing team

The Faces Behind our Success

We Couldn’t Do It Without Them

Timothy Powell

Creative Director

Jennie Ryan

Art Director

Rod Mikey

SEO Specialist

Susan Poore

Digital Consultant

Lisa R. Boone

PPC Ninja

Kiara Foster

Head of Content

Edward Smith

Strategy Dreamer

Jennie Stone

Social Media

Nichole Reed

Senior Designer

Maak kennis met Domada

Partners in Kwaliteit: Delen onze Visie

Bij Osveer koesteren we onze samenwerking met leveranciers van hoogwaardige materialen en producenten die dezelfde visie delen. Dankzij deze sterke partnerschappen kunnen we onze belofte van topkwaliteit waarmaken in elke mantelzorgwoning die we bouwen. Samen streven we naar het verbeteren van het leven van mantelzorgers en hun dierbaren.

Meer weten? Plan een afspraak!

we can do it together